Naj malo predstavim najin Štefkov vrt.

Na njivah s pogledom na Kamniške Alpe raste zelenjava, ki se obdeluje na nam in naravi prijazen način. Večino dela se opravi ročno, kot so to delali naši predniki. Tako zelenjava ostane nepoškodovana, hkrati pa se že na njivi opravi prva selekcija.

Naša sezona se začne maja, ko se začne pobirati mlada čebula, zgodnji krompir, solata, bučke, mladi grah…Seveda smo odvisni od narave. Včasih nam jo zagode, spet drugič je radodarna tako s soncem kot dežjem. Potrebujemo seveda oboje.

Posebej v veselje nam je paradižnik, ki je v več barvah. Od črnega, preko oranžnega, zelenega, rumenega, modrega pa do pisanega in belega. Sadike vzgojimo sami, zato že od samega začetka spremljamo vsako rastlino posebej. Iščemo čimbolj pestre sorte zelenjave. Tudi bučke so v rumeni, t zeleni in sv.zeleni. Tako je pestrost barv na krožniku več kot fantastična. Tedensko vam predstavimo ponudbo, ki je odvisna od vašega povpraševanja.

Naša ponudba je tako pestra ,sezonska in sveža. Naročeno zelenjavo vam dostavimo na dom, ob uri, ki ustreza vam. Vozimo 7 dni na teden, po območju Kamnika. Ko se bolje spoznamo, in vidimo, kakšna zelenjava vam ustreza, se kar sestavi zabojček. Tako samo naročite zabojček za 10 oz. 13€, mi pa vam na izbrani dan pripeljemo. Vse je stvar dogovora ,smo zelo fleksibilni.

Tako torej, naš mali Štefkov vrt vam bo na voljo v mesecu maju, ko postrežemo s prvo, svežo, nežno in pisano zelenjavo.

Pa veliko pisanih in svežih užitkov vam želim.

Štefkov vrt,pridelava in prodaja zelenjave
Štefanič Irena s.p.
Na jasi 2, Kamnik

Dobite jih na telefonu: 040 320 060

e-mail: stefkice@gmail.com